Lidmaatschap en contributie

Aanmelden
Wat leuk dat u lid wilt worden bij de BSV! U bent van harte welkom bij onze sporten en kunt 2 proeflessen gratis meedoen.

Voor de gymafdeling geldt dat deelname aan de selectie alleen mogelijk is op uitnodiging van de selectietrainster. Binnen de volleybalafdeling bepaalt de technische commissie aan welk competitieteam u kunt deelnemen; deelname aan recreatief volleybal is direct mogelijk.

Voor al onze sporten werken wij met een aanmeldformulier; u kunt deze verkrijgen in de sporthal, via de train(st)er of downloaden via deze website. Het ingevulde formulier kunt u weer bij uw train(st)er inleveren of afgeven op het adres dat op dit formulier staat. U betaalt éénmalig € 10,- inschrijfkosten.

BSV aanmeldformulier volleybal | BSV aanmeldformulier gymnastiek

Afmelden
Het lidmaatschap bij de BSV wordt aangegaan voor ten minste 1 kwartaal. Opzeggen van het lidmaatschap kan dan ook alleen per kwartaal plaatsvinden. De leden dienen dit schriftelijk (Koningspage 34) of per e-mail (info@bsv-beekbergen.nl of secretariaatbsv@gmail.com) te doen vóór de start van het nieuwe kwartaal (1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober). Bij opzegging na de start van het nieuwe kwartaal wordt het nog lopende kwartaal nog in rekening gebracht.

Contributie
De incasso vindt plaats per kwartaal rond 27-02, 27-05, 27-09 en 27-11.

 Gym en turnen

Soort les Aantal uur Contributie per kwartaal
Peuter/kleutergym en recreatie 1 € 36,-
Wedstrijdturnen 1,5 € 60,-
Selectie turnen 4,5 € 92,50

Volleybal

Soort les Aantal uur Contributie per kwartaal
Dames 1 2 € 71,50
Dames 2, 31
Heren 1, 2, 31
1,5 € 61,-
Leden t/m 17 jaar 1,5 € 40,- (competitie)
Recreanten wedstrijd 1,5 € 45,50
Recreanten dames en gemengd 1 € 40,-

1 Na afloop van de competitie trainen de volleybalteams 2 uur per week gezamenlijk.

Wijziging van gegevens
Graag ontvangen wij wijzigingen in uw gegevens zo snel mogelijk van u. Zo houden wij onze ledenadministratie actueel. Dit kan via info@bsv-beekbergen.nl of secretariaatbsv@gmail.com. Indien u lid van de gymafdeling bent, dan ontvangen wij de wijzigingen ook graag via gymbsv@gmail.com, zodat wij uw contactgegevens altijd up-to-date hebben.